Gripsholms Bed & Breakfast i pittoreska Mariefred

Välkommen till vårt mysiga Bed & Breakfast — ett stenkast från Gripsholms Slott och Mälaren.


Från Gripsholms Bed & Breakfast i vackra Mariefred i Sörmland har du utblickar mot Gripsholms Slott och Mälaren. Hos oss bor du mysigt och har nära till både stadskärnan och hamnen. Vårt B&B är omgivet av en vacker trädgård med rustika träd och buskar.
Här finns 23 rum och kök i trevlig stil, trådlöst internt (WiFi) och gratis parkering. I alla våra rum finns två sängar, vissa med dubbelsäng. Vi har också tre- och fyrbäddsrum för lite större sällskap.

Mer om ossErbjudanden

Härlig vår i Mariefred!

Nu när ljuset och värmen börjar komma tillbaka passar det utmärkt att ge sig ut på upptäcksfärd i Mariefred. Titta på vårblommorna, lyssna på fågelkvittret och avsluta dagen med god middag på Gripsholms Värdshus. Sov sedan gott i vårt Bed & Breakfasts trevliga rum.

Skönt sommarhäng i den grönskande trädgården

På sommaren passar det utmärkt att spela ett parti kubb med nära och kära i trädgården. Avsluta dagen med god middag på Gripsholms Värdshus och ett kvällsdopp i Mälaren. Sov sedan gott i våra trevliga rum.

Härliga höst!

När luften blir svalare och friskare, och naturen bjuder in till upplevelser med sina vackra höstfärger, passar det utmärkt att boka en prisvärd vistelse i Mariefred. Varför inte ta en välgörande promenad i Gripsholms hjorthage och en tur in till Mariefreds pittoreska centrum för att sedan avsluta dagen med god middag på Gripsholms Värdshus? Välkomna till oss!

Välkommen ut i den friska vinterkylan

På vintern när marken täcks av vit gnistrande snö, passar det utmärkt att ta en promenad längs det frusna vattnet mot Gripsholms slott. Passa på att stiga in på Gripsholms Värdshus för något varmt att dricka och fika.

Våra rumBoka rum

Skönt sommarhäng i den grönskande trädgården

På sommaren passar det utmärkt att tända grillen och spela ett parti kubb med nära och kära i trädgården. Avsluta dagen med god middag på Gripsholms Värdshus och ett kvällsdopp i Mälaren.

Välkommen ut i den friska hösten

På hösten när lövverken passar det fint att ta en promenad längs vattnet mot Gripsholms slott. Ta med picknick eller stig in på Gripsholms Värdshus för en värmande kopp fika.

Erbjudande

Bed & Dine

Strosa runt i Mariefreds pittoreska kvarter, eller titta närmare på Gripsholms slott. Övernatta på vårt mysiga Bed & Breakfast och avnjut en härlig middag på Gripsholms Värdshus och frukostbuffé på Gripsholms Värdshus, bara 10 minuters promenad bort.

Läs mer!
Familjerum BnB Mariefred

Familjerum på B&B i Mariefred

Här finns familjerum med upp till 4 bäddar och gemensamt kök. I trädgården går det bra att grilla, ni står själv för kol och tändvätska. Inom gångavstånd finns badplats och Mariefreds centrum. Husdjur tillåtna mot ett tillägg på 325 kr.

Kontakta oss
Konferens

Konferenspaket

I paketet ingår förmiddagskaffe, 2-rätters lunch, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag samt konferenslokal på Gripsholms Värdshus och boende här på B&B.

Kontakta oss

Nyår på Gripsholms Värdshus – mysig övernattning här på B&B

Vi bjuder in till en ljuvlig nyårsstämning, där du får avnjuta en trevlig kväll i gott sällskap på Gripsholms Värdshus. Ät och drick gott på Gripsholms Värdshus och sov sedan gott på Gripsholms B&B.

Erbjudande

Jul och nyårsspaket på Gripsholms B&B

Vare sig du vill fira jul eller nyår i småstadsidyllen Mariefred, så finns här något för alla. Ät och drick gott på Gripsholms Värdshus och sov sedan gott på Gripsholms B&B.

Läs mer om paketen!